Rotary Golf Charity Cup 2nd Edition
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Rotary Golf Charity Cup 2nd Edition, cea mai mare competiție caritabilă de golf din România, este o inițiativă a clubului Rotary Club Oradea 1113  care va continua cu cea de-a doua ediție, sâmbătă, 21 iulie 2018, la Kings Land Country Club Ineu.

Rotary Golf Charity Cup 2nd Edition

Acțiunea se înscrie în Programul dedicat educației pe care Rotary Club Oradea 1113 l-a demarat în anul 2017 când, în urma primei ediții a Rotary Golf Charity Cup, au fost achiziționate 166 de table magnetice pentru copiii cu nevoi educaționale speciale din județul Bihor. Proiectul a primit distincția de “Proiect al anului 2017” în cadrul Galei Comunității Bihorene, organizată de Fundația Comunitară Oradea.

Cauza caritabilă

Sprijinirea educației a continuat în 2018 prin proiectul  “Mâini curate, copii sănătoși”, dedicat educației sanitare a copiilor cu privire la importanța spălatului corect pe mâini precum și prin inițiativa “Toalete ca la carte” prin care Rotary Club Oradea 1113 a început o campanie ambițioasă de reabilitare și/sau amenajare a grupurilor sanitare neadecvate din cadrul unităților de învățământ din mediul rural al județului Bihor. Astfel, fondurile strânse în cadrul Rotary Golf Charity Cup 2018 vor fi dedicate acestei cauze menită să sprijine îmbunătățirea condițiilor de igienă ale elevilor care, deși ajung sa aibă acces la internet, rămân cu toaletele în curte. Potrivit Ministerului Educației Naționale în jur de 30% dintre şcolile din România nu au grupuri sanitare în interior, fiind afectaţi peste 230.000 de elevi. Județul Bihor are 76 de școli cu toaleta în curte și este pe locul 7 într-un top al unităților de învățământ care încă au grupurile sanitare în exterior.

Rotary Golf Charity Cup 2nd Edition

Competiția sportivă va avea loc la terenul de golf al KingsLand Country Club situat în comuna Ineu, județul Bihor, la 15 kmRotary Golf Charity Cup 2nd Edition de municipiul Oradea și 20 km de stațiunea Băile Felix.  Evenimentul este deschis și celor interesați de a învăța mai multe despre jocul de golf aceștia având ocazia de a participa la un concurs caritabil de putting (lovituri precise) cu premii. De asemenea, vizitatorii vor fi așteptați cu mâncaruri tradiționale și răcoritoare, animatori pentru copii, photo-booth și alte activități în aer liber ideale pentru a petrece o zi împreună cu familia.

 

Program Rotary Golf Charity Cup ediția a II-a:
08:00 – 08:45 – Încălzire în driving range 
08:45 – 09:00 – Ședință tehnică
09:00 – 14:00 – Competiție
14:00 – 15:00 – Prânz 
15:00 – Premierea câștigătorilor

Program Vizitatori
12:00 – 15:00 – Concurs de golf caritabil pentru vizitatori
13:00 – 15:00 – Prânz Caritabil
15:00 – Premierea câștigătorilor

 

Rotary Club Oradea 1113 vă invită să petreceți împreună o după-amiază frumoasă de sâmbătă și astfel să sprijiniți dreptul copiilor din județul Bihor la condiții igienico-sanitare decente în școli și grădinițe!

Parteneri și Sponsori:
ACPrint Layers I AutoPerform Chiptuning I BMW Grup West Premium – Oradea I Bianco Milano I Centrul de pregătire a adulților I Champ du Golf I Creative Events I Dacia Consulting & Management I Durans Press SRL I Extro Sartoriale I Genus Coffee I GolfLab Academy I GXC Office I Izo ConceptMobiversal I MyDeck I Optione I Pipelife Hungária I Prettycar Mobil I ReWine.ro I SAM – Smart Agro Machines I Shabby Events I Spitalul Pelican Oradea I VPK Packaging I

Parteneri Media:

Bihoreanul | Digi24 Oradea I Golf în România | Jurnal bihorean I

Ne vedem pe terenul de golf să sprijinim în mod direct educația din jud. Bihor.

Joc Bun să aveți

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Facebook sau Linkedin sau Twitter sau Instagram și mai nou Youtube

GIR_Fb-pp

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial