Interviu Vlad Florea – Managing Partner InTo Golf – primul simulator indoor din Cluj Napoca
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Primul simulator indoor din Cluj Napoca se deschide curând și am vrut neaparat să aflu mai multe detalii despre InTo Golf așa că i-am luat un interviu, lui Vlad Florea – Managing Partner InTo Golf – în exclusivitate pentru Golf în România.

Golf în România: Te rog să te prezinți și să ne spui câteva lucruri despre tine.

Vlad Florea – InTo GOLF: Sunt managerul regional, Regiunea Transilvania, al unei companii de telecomunicatii. Mă ocup de dezvoltarea echipelor de vânzări și evoluția business-ului pe care îl reprezint. Pasionat de jocul de golf, de curând am pornit o nouă aventură, care s-a concretizat în apariția InTo GOLF.

Ce este InTo GOLF ?

Vlad Florea – InTo GOLF: Este primul simulator de golf din Cluj Napoca, un loc unde atât pasionații de golf cât și cei care își doresc primul contact cu acest sport, au ocazia să testeze jocul de golf, folosind echipament normal ( crose, mingi ) exersând mișcările normale de golf  și jucând terenuri celebre din lume, cu ajutorul tehnologiei radar și a simulatorului video proiectat pe un ecran de impact.InTo Golf

De asemenea InTo Golf este locul în care oamenii vin să se simtă bine, să încerce această nouă experiență împreună cu prietenii, să aibe ocazia de a petrece câteva ore încercând o activitatea interesantă, să cunoască oameni noi sau să savureze alaturi de prieteni un vin sau orice altă băutură își doresc.
….
Ne propunem să dezvoltăm ideea de club, de comunitate, fie că ele se dezvoltă în jurul unui club de wiskey, vin, cafea sau în jurul unor pasiuni cum ar fi un fan club de golf, Formula 1, snooker, rugby sau tenis.
……..
La InTo GOLF vom avea evenimente care se adresează celor care își doresc să participe la o degustare de vin, de wiskey, de cafea sau celor care iși doresc să cunoasca alți pasionați.
….
Vom avea Live toate transmisiunile evenimentelor sportive enumerate mai sus.
….

Cine sunt pasionații care au investit în simulatorul InTo GOLF ?

Vlad Florea InTo GOLF: Am dezvoltat acest business împreuna cu un prieten din București, Carol Velichi, care îndrăgostit iremediabil de Cluj și de golf a acceptat provocarea unui nou business.
….

Cum a aparut ideea de a deschide un simulator de golf ?

Vlad Florea InTo GOLF: Fiind pasionați de orice înseamna bâutură bună, de la bere, vin, wiskey, ne gândeam de ceva vreme să deschidem un club de wiskey/vin în care pasionații să testeze, aprecieze băuturi bune, la prețuri accesibile. Pasiunea pentru golf a dezvoltat acest club și a adus elementul de tehnologie în ideea inițială.
….
De fapt ne doream să avem un loc unde oamenii să iși dorească să vină, să petreacă timp de calitate în compania altor oameni cu aceleași pasiuni, interese, să iși dorească să stea de vorba la un pahar de vin bun, wiskey bun la un preț corect și să poata juca, discuta, exersa jocul de golf.
….

Așa am ajuns și la motto-ul InTo GOLF – Great Time. Great drinks. Great golf.

Te rog să ne spui câteva detalii tehnice despre simulatoarele InTo Golf precum și facilitățile pe care le găsim aici 

Vlad Florea: InTo Golf folosește tehnologia Flightscope – prima companie la nivel mondial care a folosit  tehnologie radar Doppler, adaptată din tehnica militara de analiză a traiectoriei proiectilelor pentru utilizarea de către producatorii de crose. În timp această tehnologie a fost dezvoltată și este acum folosită pentru urmărirea cu acuratețe a loviturilor de golf, oferind cel mai exact rezultat măsurat dintre toate tehnologiile existente în piața simulatoarelor de golf.
….
Pe partea de simulator avem două soft-uri pe care le utilizăm, unul este Flightscope Academy Software care include multiple forme de interpretare a datelor captate de radar în timpul loviturilor și care este un instrument de învățare sau perfectionare excelent pentru cei care își doresc să practice jocul de golf.
….
Cel de-al doilea soft se numește E6 TruGolf și oferă posibilitatea jucătorilor de a juca runde de golf pe terenuri celebre la nivel mondial, design-ul lor fiind similar cu terenurile reale.
….
Pentru loviturile de apropiere, putting, folosim un sistem care este cel mai apreciat la nivel mondial. Un excelent instrument de antrenament, mocheta specială Well Putt, cu ajutorul căruia jucătorii își pot îmbunătăți tehnica și modul de lovire al mingilor în apropierea găurii.
….

Ca și facilităti..

InTo GOLF dispune de un bar, spațiu pentru luat masa, posibilitatea de catering, delivery, vestiar, WiFi, locuri de parcare, deși pentru o experientă cât mai intensă și recreativă, tinând cont de selecția de băuturi a barului InTo GOLF,  recomandăm serviciile de transport către și mai ales dinspre locație, aceasta fiind foarte aproape de centrul orașului.
….
Pentru cei aflați la prima experientă în golf, InTo Golf asigură echipament de inchiriat gratuit si inițiere în golf. De asemenea, la InTo Golf se pot solicita și lecții de golf asigurate de un antrenor profesionist de golf și care are rezultate extraordinare cu grupe de copii, cu premii chiar la nivel internațional.
….

Golf în România: Județul Cluj este unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România din perspectiva jocului de golf cu două terenuri a câte 9 trasee fiecare, un driving range pentru antrenament dar și cu cea mai performantă academie de golf din România – GolfLab Academy. Consider că jucatorii au doar de castigat, însa aici vorbim de afaceri care trebuie nu doar să supravietuiască ci mai degrabă sa aducă profit.  

Care sunt avantajele InTo GOLF și ce aduceți nou în piața jocului de golf din Transilvania ?

Vlad Florea InTo GOLF: într-adevar în Cluj am fost răsfățați din punctul de vedere al infrastructurii de golf. Cele două terenuri de golf, Transilvania Golf Club si SunGarden Golf Club, au fost dezvoltate doar cu ambiția și efortul proprietarilor extrem de pasionați de acest sport.
….
Cluburile au reușit  să creeze o comunitate a jucătorilor de golf extraordinară, care s-a dezvoltat și în jurul careia au început să graviteze și alte proiecte care au ajutat la dezvoltarea fenomenului, driving range-ul, respectiv GolfLab Academy.
….
Apariția InTo GOLF vine să completeze piața serviciilor de golf cu un spațiu pe care comunitatea de golf din Cluj merită sa îl aibe, un simulator indoor de golf. Pentru jucătorii de golf din Cluj, InTo GOLF rezolvă cea mai mare problemă a acestora și anume anotimpurile reci, când ocaziile de a juca sunt foarte rare.
….
De asemenea ne asteptăm ca jucătorii să vină pentru o rundă de golf în pauza de masă,  după amiază sau spre seară când soarele apune, în zilele cu vreme urată sau când timpul nu le permite să ajunga la terenul de golf.

” InTo GOLF va fi și un spațiu care se va adresa celor care își doresc să încerce pentru prima oară acest sport, mai ales că locatia se află în oraș, se poate ajunge ușor și poate fi o destinație perfectă pentru o seară cu prietenii “

….
Considerăm că folosirea tehnologiei, într-un mediu plăcut, împreună cu sportul va fi atractiv și pentru publicul tânar și care o data ce va încerca această noua experiență își va dori să o încerce și pe terenurile de golf din Cluj. Ne-ar bucura enorm ca și InTo Golf să intre în acest circuit de dezvoltare al comunității de golf.
….
În cadrul InTo Golf se pot organiza petreceri private, chiar am dezvoltat o ofertă adresata celor care doresc sâ iși serbeze ziua de naștere la InTo Golf sau celor care caută un cadou inedit pentru cineva drag, le oferim posibilitatea de a alege un voucher de două ore la simulator, timp în care vor învăța mișcările de baza și vor avea ocazia să joace pe terenurile oferite de software-ul E6.
….
Suntem foarte încântați de faptul că există deja solicitari din partea unor companii interesate de organizarea unor workshop-uri sau evenimente în cadrul InTo Golf.
….

Când se deschide InTo Golf  și care este programul  de funcționare a primului simulator indoor din Cluj Napoca ?

Locație InTo Golf

Vlad Florea – InTo GOLF: Deschidem pe 10 Mai, și ne găsiți la spațiul nostru din str. Corneliu Coposu, nr.1-3-5, Cluj Napoca, Cluj în fiecare zi de luni până duminică în intervalul orar 10:00 – 22:00. Recomandăm confirmarea prezentei printr-o rezervare telefonică sau pe site-ul nostru www.intogolf.ro

….
Golf în România: Te rog să ne dai câteva informații despre tarifele practicate la InTo Golf 
Vlad Florea – InTo GOLF: Unul din obiectivele InTo GOLF este de a se lupta cu ideea că practicarea golfului este extrem de scumpă și nu poate fi accesibilă decât oamenilor bogați.
”’
” Golful este la fel de accesibil ca sporturi mult mai populare în rândul românilor, cum ar fi schiul, tenisul sau chiar pescuitul ” 
….
Tocmai de aceea am vrut foarte mult ca tarifele InTo Golf, atât pentru simulator, cât și pentru partea de bar să fie accesibile. În acest sens vă pot spune că o rundă de golf pentru membri începe de la 52 de lei iar o oră la simulator începe de la 84  de lei, respectiv 14 lei/ persoană dacă este împărțită la un număr de 6 jucători.
Mulțumesc frumos Vlad Florea – Managing Partner InTo Golf pentru amabilitatea de a ne răspunde la întrebări. Înainte să închei vă spun să stați aproape de rețelele sociale joi ( mâine ) după amiază pentru că voi pune poze și voi transmite live chiar de la InTo Golf.

Joc Bun,

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial