GolfRoom și-a redeschis porțile…
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

După un weekend plin în care am jucat pe cele trei simulatoare din București vin cu impresii și noutăți despre acestea în ordinea vizitării. Încerc până la sfârșitul acestei săptămâni să le postez pe toate aici pe blog. Azi, despre GolfRoom.

GolfRoom și-a schimbat locația!

Da, ați citit bine, GolfRoom și-a schimbat locația încă din luna decembrie. Îi puteți găsi în centrul comercial Agora Floreasca, din Piața Floreasca. Noua locație include o sală de sport adiacentă, vestiare generoase, parcare subterana, un design chic si multe posibilități recreaționale în zona pentru copii sau parteneri.

GolfRoom

Concept: CPI Design Room

Aici aveți ocazia de a încerca un prietenos și elegant simulator de indoor golf, chiar în centrul Bucureștiului. Atât pasionații de golf, cât și amatorii pot beneficia de tehnologie, pentru imbunătățirea jocului de golf. Dotată cu cele mai bune echipamente din domeniu, GolfRoom creează utilizatorilor săi experiențe autentice.

Tehnologia Foresight Sports măsoară cu precizie coordonatele de zbor a mingii și ale crosei. Avantajul cel mai mare al acesteia îl reprezintă posibilitatea unică de a-ți îmbunătăți jocul, indiferent de vremea de afară sau de timpul pe care îl ai la dispoziție.

GolfRoom este potrivit și începătorilor, oferindu-le acestora oportunitatea de a descoperi tainele jocului, fără presiunea de pe teren. Sub atenta îndrumare a lui Alexandru Vlăduți, singurul antrenor din România certificat la nivelul al III-lea din cadrul World Golf Teachers Federation of Great Britain & Ireland, golful va deveni, cu siguranță, o plăcere.

Cu ce se diferențiază cei de la GolfRoom față de concurență?

„ Nu tehnologia, și nici măcar locația ( care este un privilegiu ) nu vă diferențiază major de concurența existentă. Ci vibe-ul prietenos, cald, de încredere, deschiderea și respectul față de client și față de ceea ce faceți!” Clara Toma membru GolfRoom

Ce noutăți aduce GolfRoom?

Concept: CPI Design Room

Și de data aceasta cei de la GolfRoom reușesc să ne surprindă: noua locație are adiacent o sală de sport, în care membrii  GolfRoom vor putea face exerciții de golf-fitness. Este vorba de Beat45, un boutique fitness studio unic, inspirat din cele ale metropolelor lumii (New York, Londra etc.). Antrenamentele au la bază conceptul HIIT ( High Intensity Interval Training ) și oferă o experiență intensă de fitness, menită să ajute participanții în arderea a până la 1000 de calorii în doar 45 de minute.

Învață golf și să rămâi fit sub același acoperiș!

Îi găsiți accesând site-ul sau pagina lor de Facebook.

Joc bun să aveți!

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial