3 motive să ajungi la Oradea în mini-vacanța de 1 Decembrie I Golf de Ziua Națională a României I
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Sfârșitul sezonului de golf pentru anul 2017 este deja aici. Mai sunt două concursuri pe terenurile de golf din România. Season Closing Competition pe 18 noiembire la SunGarden Golf Club și respectiv Golf de Ziua Națională a României pe 1 decembrie la King’s Land Country Club.

Sigur pentru ChampDu Golf și GolfRoom Bucharest sezonul abia începe iar cei care sunt prin zonă au mare noroc cu acestea.   Azi aș vrea să te invit în mini-vacanța de 1 Decembrie la mine acasă, la terenul unde am învățat să joc golf și în orașul în care trăiesc, Oradea. Ca și la orice invitație serioasă am să îți povestesc ce poți face prin zonă și ce ai de văzut dacă petreci weekendul respectiv în Oradea.

1. Vizitează OradeaVisit Oradea - Golf de Ziua Națională a României

,, Inclusă în rețeaua Art Nouveau, Oradea este singurul oraș din România cu un tezaur arhitectural de valoare europeană care rivalizează cu destinații de vacanța extrem de căutate, precum Barcelona, Bruxelles, Nancy, Viena sau Budapesta ”

Sursa: ziar.com   FOTO: Visit Oradea 

2. Vizitează județul Bihor

Ajungi pe 30 la Oradea, pe 1 decembrie sărbătorim Ziua Națională jucând golf și îți rămân încă două zile să faci ce vrei tu. Ai o mulțime de opțiuni dar mai bine te las să descoperi Bihorul vizualizând videoclipul de mai jos.

.

3. Târgul de Crăciun din Oradea 

Ajuns la a III-a ediție Târgul de Crăciun din Oradea începe exact pe 30.11.2017 și se termină la sfârșitul lunii decembrie.

4. Golf de Ziua Națională a României 

Acest articol este destinat jucătorilor și pasionaților de golf care își rezervă vacanțele în jurul unui teren sau în jurul mai multor terenuri de golf :). Pe 1 decembrie avem o prognoză foarte bună, cu soare și cel puțin 9 grade celsius iar dacă nu se schimbă vom avea parte de o zi superbă.

Te aștept la Golf de Ziua Națională a României pe terenul King’s Land Country Club.

09:00 – imnul RomânieiSteagul României - Golf de Ziua Națională a României
09:15 – degustare pălincă și vișinată
09:30 – încălzire
10:00 – startul competiției
14:00 – premierea câștigătorilor
14:30 – masă servită cu produse românești

Află cum te înscrii și alte detalii AICI 

.

Cum ajungi la Oradea – King’s Land Country Club ?

Probabil cel mai comod este cu mașina personală dar dacă ești din zona Bucureși îți recomad avionul, Tarom are o ofertă foarte bună pentru această perioadă cu zbor de la 39 euro. Dacă ești din Moldova ai opțiunea lowcost BlueAir via București. Te ajut eu aici cu transportul de la Oradea la terenul de golf și înapoi.

Te-am pus pe gânduri ?

Pe data viitoare,

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Facebook sau Linkedin sau Twitter sau Instagram și mai nou Youtube

GIR_Fb-pp

 

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial