Cum a fost sezonul de golf 2021
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Cum a fost sezonul de golf 2021

Ne apropiem de sfârșitul anului calendaristic 2021 și mi-e aproape imposibil sa nu mă gândesc la acest sezon de golf. Cu siguranță cel mai bun sezon din toate punctele de vedere în care pot spune ca aproape toate lucrurile ce au legătură cu golful au fost la superlativ. Încerc sa bifez cele mai importante aspecte ale acestui sezon care cred ca o sa fie greu de egalat în următoarea perioadă.

Numărul de jucători din România

Cum a fost sezonul de golf 2021Peste 1460 de jucatori romani înscriși în platforma am.golf  – un număr impresionant de pasionați ai golfului care au cont pe aceasta platforma.

 • 13 jucători au statutul de PRO
 • 61 de jucatori au ,, single digit handicap “
 • 196 de jucatori au hcp între 10 și 19.9
 • 275 jucatori au hcp între 20 și 29.9
 • peste 900 de jucatori au hcp mai mare de 30

Cum a fost sezonul de golf 2021 – Cluburi de Golf 

Anul acesta numărul cluburilor de golf a rămas constant și chiar dacă au fost anumite zvonuri despre închiderea unui club, fără o poziție oficială nu am cum sa trec la minusuri.

Tot în 2021 a fost anunțat construcția celui mai mare teren de golf din țară noastră. Bucharest Country Club pare că isi deschide primele 9 trasee în primavara lui 2022 urmând ca restul de 9 trasee sa fie deschise în toamna aceluiași an.

Clubul Diplomatic a avut parte de o revelație organizatorică și au reușit sa fie mult mai vizibili, atât prin promovarea pe social media dar mai ales în organizarea de competiții. Aș pune tot la câștig acest fapt.

Golf Club Paul Tomita a reușit sa fie în atentia tuturor romanilor, prin aducerea la una dintre competiții pe chiar însuși Președintele României, Klaus Johanis. A fost o perioada în care toată România vorbea de golf și pot spune apăsat ca a fost cel mai bun lucru care s-a putut întâmplă pentru acest sport la noi în țară.

Concursuri de golf în romania

Am avut în am.golf peste 80 de concursuri și chiar dacă în trecut au fost ani în care au fost peste 100 de concursuri pot spune că numărul din acest an este unul foarte bun luând în considerare și faptul ca suntem cu o pandemie printre noi.

Unele dintre acestea au fost mai mici, altele au ținut același standard cu care ne-am obișnuit dar câteva dintre ele au fost cu adevărat inovatoare și au dus nivelul organizatoric la un nivel greu de imaginat pentru țară noastră. Enumăr pe scurt cele care m-au impresionat și care au avut ceva diferit, în ordinea lor cronologica.

Ladies, Gentlemen & Golf by Daniela Sima - Best Golf Tournament Organizer

Ladies, Gentlemen & Golf by Daniela Sima – Best Golf Tournament Organizer

Ladies, Gentleman & Golf  by Daniela Sima

 • cel mai mare concurs organizat din România
 • peste 120 de jucatori, 3 jucatori PRO, 3 zile,
 • peste 25 de parteneri atrași
 • premiul oferit de jucatori ,,Best Golf Tournament Organizer”,  transmisie live Facebook streaming ( cu ajutorul Betano )
 • garden party de excepție, mese pregătite de cei mai buni ,,Chefi” din România. Mai multe detalii AICI și AICI 

 

Liga Nationala de Golf Betano

Cum a fost sezonul de golf 2021 Liga Nationala de Golf Betano

O idea pe care probabil multi si-ar fi dorit sa o implementeze. Doi colegi și prieteni au reușit cu adevărat sa o realizeze. Acest turneu este cu siguranță revelația acestui an competițional și nu pot decât sa le mulțumesc pentru ca au dus la capăt acest proiect.

 • 4 etape pe terenuri diferite
 • transmisii live Facebook
 • o finala pe cel mai mare teren de golf din România
 • premii de peste 7000 de euro
 • interviuri live, sute de ore de filmări, etc.

Dacia Duster – Hole în One

Un pasionat de golf, în acest caz Președintele României, a participat la un eveniment sportiv organizat de brandul nostru cel mai de valoare, DACIA; zeci de articole, zeci de interviuri, milioane de postări pe rețelele sociale. Un eveniment care a promovat jocul de golf mai bine decât toate articolele pe care le-am scris vreodată pe acest blog.

Cum a fost sezonul de golf 2021 – golfinromania.com

Cum a fost sezonul de golf 2021 Trafic golfinromania.com

trafic golfinromania.com

Chiar dacă nu am scris atât de mult ca și în anii precedenți traficul pe blog a crescut și el în 2021. Peste 31.000 de IP-uri au vizitat aceasta pagina spre deosebire de 2020 când au fost putin peste 26.000 de IP-uri. Numărul paginilor vizitate în acest an au fost peste 65.000; Pagina s-a menținut și în acest an în topul 100 a paginilor si blogurilor de golf din intreaga lume conform FeedSpot.com

Concursuri care mi-au sprijinit activitatea în 2021

Nu am cum sa închei rezumatul acestui an fără sa le mulțumesc partenerilor și susținătorilor Golf în România respectiv Golf Pro Shop Online din acest sezon: Compexit Golf Trophy, Editia 3; Ladies, Gentleman & Golf  by Daniela Sima; Cupa Nova, Cupa Elis ediția a XIII-a; E-Infra Golf Cup 2021; Liga Națională de Golf Betano;

Jocuri Bune

Călin Păcurar

Blog: golfinromania.com I Shop: proshop-online.golfinromania.com

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial