Cluburile de golf primesc acces la Facebook Golf in Romania
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Nu știu dacă titlul este cel mai potrivit însă știu că începând cu ziua de azi pagina de facebook Golf in Romania  este accesibilă cluburilor de golf din România: Cluburi, Terenuri, Driving Range, Scoli, terenuri de mini golf și cam tot ce înseamnă jocul de golf din țara noastră.

Acces la Facebook Golf in Romania

Creatorii de conținut care se ocupă de paginile de facebook/instagram ale cluburilor primesc chiar de azi funcția de ,, Editor ” pe facebook Golf in Romania .

Ce înseamnă ,, Editor “potrivit descrierii afișate de Facebook editorii pot să publice conţinut şi să trimită mesaje pe Messenger cu identitatea Paginii, să şteargă comentariile adăugate în Pagină şi răspundă la acestea, să creeze reclame, să vadă cine a creat o postare sau un comentariu, să posteze de pe Instagram pe Facebook şi să vadă statistici.  Dacă Pagina are un cont de Instagram asociat, poate să posteze de pe Facebook pe Instagram, să şteargă comentariile adăugate în Pagină şi răspundă la acestea, să trimită mesaje directe, să sincronizeze informaţiile de contact ale afacerii şi să creeze reclame.

De ce primesc cluburile acces la Facebook Golf in Romania ?

Traversăm perioade interesante, cu foarte multe provocări. Pandemia afectează cel mai probabil toate

Facebook Golf in Romania

Facebook Golf in Romania

sectoarele economice și jocul de golf din România nu este ocolit, dimpotrivă, sunt convins că provocările aici sunt și mai mari.

Astfel am decis să sprijin ,, jocul de golf ” cu acces la pagina de facebook care are cu siguranță o vizibilitate mare în rândul jucătorilor și a pasionaților de golf.

Tot ce înseamnă fenomenul jocului de golf din România are/urmează să primească acces și vor putea posta/promova evenimente specifice jocului de golf, concursuri, demo days și așa mai departe.

*dacă faci parte din categoriile menționate mai sus și nu ai încă acces la Facebook Golf in Romania, te rog sa îmi scrii pe mail sau pe facebook.

Să fie cu folos,

Jocuri bune să ne vedem sănătoși

Călin Păcurar

Blog: www.golfinromania.com

Golf PRO SHOP: proshop-online.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE  – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG

 

 

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial