4 noutăți pe golfinromania.com
Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
LinkedIn
INSTAGRAM

Înainte să mergem mai departe cu subiectul de azi aș vrea să vă transmit un LA MULȚI ANIIIII cu multe împliniri și realizări pe toate planurile.

Am vrut să aduc câteva îmbunătățiri paginii golfinromania.com așa că în perioada sărbătorilor am trecut la treabă, mai jos cele mai importante 4 noutăți pe golfinromania.com

Secțiune nouă ,, Indoor Golf “

Indoor Golf

Indoor Golf

Jocul de Indoor a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani, nu doar la nivel mondial ci chiar și în România. Cu trei locații în capitală, o locație în Cluj Napoca, o locație în Alba Iulia și o altă locație în dezvoltare la Arad, consider că aceast fenomen merită o categorie separată pe golfinromania.com și anume Indoor Golf.

 

PRO SHOP ONLINE – golfinromania.com

Cea mai importantă modificare este separarea shopului de BLOG printr-o temă nouă, mult mai modernă, care aduce îmbunătățiri substanțiale în navigație mai ales pentru varianta de mobil. Sper să vă placă și vouă ce a ieșit, AICI puteți vedea noul PRO SHOP –  aștept cu drag un feedback-ul de la voi.

Reseller autorizat Garmin România 

GPS Garmin Romania

GPS Garmin Romania

Anul 2020 aduce vești extraordinare pentru pasionații de gadgeturi deoarece golfinromania.com devine ,, reseller autorizat Garmin România ” pentru produsele gps golf.

Aceste produse vor avea curând o secțiune dedicată în PRO SHOP ONLINE

Transport GRATUIT 

Începând din acest an PRO SHOP ONLINE golfinromania.com oferă TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de minim 400 lei ( față de 500 lei cât a fost anul trecut ).

Atât pentru ziua de azi,  pe unde jucați golf zilele acestea ?

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
LinkedIn
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial